bogen; lukket land
Foto/Grafik: Karoline Relster

Bogreception: lukket land

25.10.21
Bogen ”lukket land”, som er resultatet af forårets Dekameron-projekt, udkommer den 9. november 2021.

Vi fejrer udgivelsen ved en bogreception på Hedensted Bibliotek den 10. november 2021 kl. 16:00-17:30

Ved bogreceptionen kan du møde nogle af de lokale bidragsydere, der kl. ca. 16:15 vil læse uddrag fra deres historier, som nu er en del af bogen.

Vi råder over et begrænset antal eksemplarer af bogen, som vi uddeler til gæsterne ved bogreceptionen efter først-til-mølle-princippet.

Hvordan er bogen blevet til, og hvad handler den om…?

I foråret var Hedensted Kommune sammen med 18 andre midtjyske kommuner en del af litteraturprojektet ”Dekameron 2021 – 100 historier”. De inviterede borgerne i Hedensted Kommune til at bidrage med deres historier til udgivelsen af en antologi.

Historierne skulle handle om de tanker og oplevelser, bidragsyderen havde haft i forbindelse med Corona-pandemien, hvor vi alle var isoleret med vores tanker, og hvor mange fik en ny forståelse af sig selv og den verden, der omgiver os.

Et panel af 10 forfattere udvalgte hver 10 historier indsendt af borgerne i de 19 deltagende kommuner. På denne måde blev 100 historier til antologien ”lukket land” om en helt speciel tid i verdenshistorien, hvor Corona pludselig vendte op og ned på alles hverdag.