Donér bøger til Læs for Livet

Læs for Livet indsamler gode bøger til at bygge skræddersyede biblioteker til steder, hvor udsatte børn og unge opholder sig. Når du donerer bøger til Læs for Livet, er du med til at ændre liv.

Du kan donere dine bøger ved at aflevere dem hos Folkebiblioteket.
Vi er officielt indsamlingssted for Læs for Livet - så vi sørger for, at bøgerne kommer videre til Læs for Livet.

Læs for Livet er en non-profit organisation, der samler bøger ind fra private, forlag og forfattere, og  derved skaber små skræddersyede biblioteker til hjem og centre, der huser sårbare og socialt udsatte børn og unge. Det er helt gratis for institutionerne, og Læs for Livet inddrager børnene og de unge, hjælper med indretning, følger op og supplerer med viden og sparring.

Hvilken slags bøger?  

Bøgerne skal inspirere til læselyst og være i pæn stand. Tommelfingerreglen er, at hvis du ikke ville give bogen til et barn eller en ung, du selv kender, så skal udsatte heller ikke have den.

Bøgerne og de unge er i aldersgruppen 0-23 år, og derfor er Læs for Livet interesserede i nærmest alle genrer og sværhedsgrader.

Læs for Livet kommer ud en del steder med tosprogede udsatte. Derfor søger Læs for Livet også bøger på andre sprog end dansk.

Du kan læse mere om Læs for Livet her...

Vil du vide mere?
Kontakt:

Folkebiblioteket, Hedensted, Britta Voergaard Poulsen på tlf. 79 74 13 72 eller britta.poulsen@hedensted.dk