Billeder af kreative ting

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Målgruppe

VoksenKrea - se hvad LOF Trekanten tilbyder

Kom og få inspiration til en kreativ hobby, der kunne være noget for dig. Seks lørdage i løbet af efteråret, sætter vi fokus på VoksenKrea.

Denne dag præsenterer LOF Trekanten 4 spændende undervisere med hvert deres kreative fag, så kom og hils på og se, hvad LOF Trekanten kan som aftenskole. 

Bestil gratis billet her på siden eller i forsalg på biblioteket. OBS! Du er også velkommen til bare at kigge forbi :-)  

 

Denne dag kan du møde og lave ting sammen med disse fire undervisere fra LOF:

 

Dina Schifter, keramiker

  • Kunne du tænke dig at høre lidt mere om, hvordan man arbejder i ler, og hvordan processen er fra "en klump ler" til en smuk kop eller krus. Dina er keramiker, og hvis du har lyst, kan du sammen med Dina, prøve at modellere en kop - det er det man på nudansk kalder at "pintche".

 

Helle Koed, tegner og illustrator

  • Der er ikke det Helle ikke kan tegne eller male uanset om det er på papir med kul eller blyant eller akvarelfarver, hun arbejder i. På denne VoksenKreadag kan du prøve at male en sommerfugl i smukke farver. Du maler på et kort og Helle viser, hvordan du let kan lave smukke sommerfugle-ophæng. Du får både tegneteknikker, tips og trick til at lave smukke akvareller.

 

Kirstine Buchholtz, fra Kelidas Verden

  • Har du nogensinde haft et stykke stof i hånden, der var lavet af nælde? Nej vel, det er nok de færreste, der har prøvet det. Kirstine underviser i syning og derudover laver hun historiske dragter i det, der hedder Kelidas Verden. Mød Kirstine og se de smukke bæredygtige stoffer hun arbejder med til daglig - nældestof, hør og den fineste tynde uld, og lad dig samtidig inspirere, hvis du selv vil gå i gang med at sy. 

 

Lærke Pedersen, fra "Det kreative gartneri" i Stouby

  • Der er ikke det Lærke ikke kan kreere med blomster. Hun er så dygtig på farver og spændende materialer i sine kreationer, så det altid ender med en wow-effekt. Møde søde Lærke og vær med til at lave en efterårs-minikrans, du kan pynte med derhjemme.

 

"Aftenskolen LOF Trekanten dækker Hedensted, Vejle og Fredericia Kommuner. Vi bestræber os på at lave så mange spændende, lærerige, samfundsskabende og fællesskabsrelaterede aktiviteter som muligt, og ikke mindst at kunne tilbyde velkvalificerede undervisere. Så uanset om du søger bevægelse, kreative udfordringer, sprog eller musiske fag, kan vi helt sikkert hjælpe med dine ønsker eller nysgerrighed." / Merete Højgaard, skoleleder. 
Læs mere om LOF Trekanten.