Indbydende og interessant bog om svampe, deres oprindelse, historie og brug. Med et væld af lækre opskrifter og smukke illustrationer. For alle svampeentusiaster eller gastronomisk interesserede
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: Historie, håndværk og passion...
ISBN
9788794155533
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2022)
Omfang
175 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Efterår
Med overgangen fra sensommeren til efteråret kommer et nyt udvalg af frugt og grønt i sæson. Find inspiration til efterårets madlavning her.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Smuk, meget anvendelig bog, der præsenterer den vigtigste viden om svampe på en interessant og tilgængelig måde. Kombinationen af faktuel viden og opskrifter fungerer superfint....