Lær sprog gennem biblioteket

Hjemmefra og på din egen enhed med Transparent Language Online

Af Dorthe

Nu har du som bruger af biblioteket – uanset hvor i Danmark du bor – fri adgang til at lære alverdens sprog nemt og bekvemt via smartphone, tablet eller computer – direkte fra din egen sofa.

Med bibliotekets digitale sprogkursus Transparent Language Online, har du mulighed for at lære et sprog, der interesserer dig uanset om du er begynder, lettere øvet eller temmelig dygtig i forvejen.

Transparent Language Online giver en effektiv og engagerende oplevelse for brugere på alle niveauer, der ønsker at opbygge deres lytte-, tale-, læse- og skrivefærdigheder på et fremmedsprog.

Ved at kombinere kurser, supplerende ordforråd og grammatikressourcer giver Transparent Language Online et komplet sprogindlæringssystem. 

Du har også adgang til Transparent Language KidSpeak for Libraries på enkelte sprog. Det er markeret, hvilke det drejer sig om, i oversigten over alle kurser.

Da Transparent Language Online er en amerikansk tjeneste, lærer man et fremmedsprog fra engelsk. Således kan man lære fx italiensk fra engelsk, men ikke italiensk fra dansk.  Man kan også lære dansk fra engelsk, spansk og tyrkisk.

Vejledning: 

  1. Gå til Transparent Language via ovenstående link
  2. Indtast lånernummer og pinkode til Hedensted Bibliotekerne
  3. Opret din personlige konto med email og kodeord. 
  4. Vælg det sprog, du vil lære.
  5. Download app og login med din personlige konto og kodeord. Transparent Language Online fås som app til iOS og Android.